NOK
  • NOK
  • EUR
  • USD
  • JPY

GRATIS FRAKT VED BESTILLING OVER 800 KR

Smykkepleie

Dersom du har bestilt feil størrelse på ringer, kan man justere dette i senere tid. Enten du har vokst ut av ringen eller ønsker å gi den videre til en du er glad i.
Awe Custom er behjelpelige på dette området. 

Prisliste over justering av størrelser: 
Justering til mindre ring:         345,00 kr  
Justering til større ring:           385,00 kr  
Pr ekstra 4 mm:                        55,00 kr  

Om dette er ønskelig kan du sende mail til følgende: william@awedesigns.no

For å holde smykkene skinnende og rene i de nye årene som kommer, er det nødvendig å ta forrhåndsregler på alvor. Følg dette reglementet for å unngå unødvendig skade. 

Når det kommer til Grillz kan du ikke røyke eller drikke juice med syrlighet. Det kan ødlegge og lage missfarger på produktet. Spesielt når det er i et varmt og fuktig miljø, noe som munnen er. Bruk grillzen kun i 4 timers intervaller. Vask og rens grillzen regelmessing. Vi anbefaler den høyeste karaten dersom du ønsker at fargen skal vare. Dersom det er 10karat gull kan den fort få missfarge. Vi tar en pris på 500kr for å pusse og rense den slik at fargen kommer tilbake.  

Unngå direkte kontakt med vann og kjemiske produkter, f.eks. såpe og parfyme. Sminke og hårspray kan ødelegge smykkens overflate og føre til misfargning. Fjern smykkene dine når du rengjør og ikke bruk smykker når du er i svømmebassenget, boblebadet, badstuen, dampbadet, bader eller dusjer. Hold smykkene dine borte fra alle varmekilder som radiatorer og vinduer.

925 sterling sølv er et relativt mykt metall. Smykker laget av sølv, som Awe Custom sine signet ringer er lett utsatt for andre overflater som skaper riper og små "sår". Over tid vil disse gli inn i hverandre og overflaten og undersiden av ringen blir "mykere" og "sårene" blir mindre synlige. Riper og små bulker anses ikke som en defekt, men bare et tegn på normal slitasje.

Sølv kan oksidere over tid. For å unngå dette så mye som mulig må man tørke forsiktig på smykkene med en myk klut for å fjerne smuss og oljer. Sølvpudder kan også kjøpes hos alle gullsmeder.

For å unngå riper og andre sår, vær så snill å lagre hvert enkelt produkt i Awe Custom smykkeskrin som følger med bestillingen. Dette bidrar også til å unngå eksponering mot direkte sollys.


Awe Custom anbefaler årlig service hos oss. Vi kan hjelpe deg med rensing, pussing og fikser slitasjer. Send mail for priser. 

Ikke bøy, trekk eller behandle kjeder, armbånd eller ringer dårlig.

Du bør ikke sove med smykker, selv om man ønsker det. 

Lykke til med ditt nye Awe Custom Smykke. 

Loading...