NOK
  • NOK
  • EUR
  • USD
  • JPY

Zero-Waste

GRATIS FRAKT VED BESTILLING OVER 800 KR

Justere Grillz

JUSTERING AV GRILLZ 

Er ikke passformen perfekt eller behaglig, må man kanskje justere dem. Det kan være mange grunner til det. Kanskje støpet har blitt gjort feil, gullet har krympet mer en normalt, eller luftfuktigheten ikke stemmer overens med gipsen. Uansett finner du noen nyttige og gode tips sammen med bilder for lett å gjøre noe med dette. 

Metode 1

Metode 1 brukes for å stramme. Noen ganger trenger de bare en liten klemme. Legg et stykke papir mellom fingrene og gultennene slik at gullet ikke får for mye trykk. Bare fokuser på tannen som ikke passer riktig. Noen ganger kan man ta litt for mye i, slik at den ikke vil passe, vær obs på det. Du trenger ikke se at grillen bøyer seg for at den skal passe. Når du føler den begynner å bøye seg er det på tide å stoppe. 

Bilder Metode 1. 


Metode 2 

Metode 2 brukes for å løsne, dersom den er for stram! For uteførelse av denne jobben krever det en liten tang, se bildet. Alt du trenger er å holde tangen på innsiden av tannen som er for stram, når hele tuppen av tangen er på innsiden av tannen kan du starte å åpne tangen forsiktig. (se bildet) Du vil da skyve tennene utover og avlaste spenningen i tannen. Husk at du ikke trenger å se at den bøyes for at den skal passe. 

Bilder Metode 2(Lenke og bilder hentet fra http://dfontainejewellers.co.uk/753-2/)

Loading...