NOK
  • NOK
  • EUR
  • USD
  • JPY

Zero-Waste

GRATIS FRAKT VED BESTILLING OVER 800 KR

FAQ (Custom Grillz)

FAQ FOR CUSTOM GRILLZ

HVA ER CUSTOM GRILLZ?

Custom Grillz er laget av forskjellige typer metaller, ofte gull eller chrome. Noen har også diamanter eller andre edelstener. Grillz er avtagbare og formet spesielt til dine tenner. Det vil si at du kan ta de av og på når du vil. Custom Grillz benyttes som et pyntegjenstand, litt som et smykke på tennene sine. Man kan bruke de når du vil, de fleste bruker det på konserter, når man drar på byen, dekke opp stygge og ødelagte tenner eller bare for moro skyld. Det kan koste alt fra kr 1700 opp til over kr 100 000. 

HVOR LANG TID TAR DET?

Fordi Custom Grillz er håndlaget og er kun er tilpasset dine tenner, kreves det lang erfaring med dette. Vanlig produksjonstid ligger på 5-8 uker fra vi mottar avtrykket eller gips-modellen av deg. 

 

HVORDAN BESTILLER JEG CUSTOM GRILLZ?

1. KJØP
 - Når du ønsker å kjøpe Grillz fra Awe Custom, kan du kjøpe dette i vår nettbutikk som et helt vanlig produkt du ellers skulle ha gjort. Velg karat, top eller nede. 

2. TANNAVTRYKK

 - For å lage dine custom grillz, er vi nødt til å ha ett avtrykk eller få gipsmodell av dine tenner.  Du har altså 2 valg å velge mellom. 

1 - Avtrykk av din egen tannlege (Anbefalt)
2 - Avtrykk med DIY-kitt

Hvis du ønsker å ta avtrykk hos Awe Custom, tar du kontakt ved å sende henvendelse HER eller sender mail til sales@awecustom.no.

Hvis du velger din egen tannlege, så kan du høre om gipsmodell av tennene du ønsker. Så kan du sende modellen tilbake til oss. Ta kontakt før du sender avtrykket. 

Hvis du velger avtrykk med DIY-Kitt, må du kjøpe kittet sammen med grillzen du ønsker. Her det veldig viktig at tannkjøttet synes etter avtrykk. Det er veldig viktig at formen blir eksakt replika av dine tenner. Hvis du ikke gjør dette korrekt vil ikke grillzen passe deg når den er ferdig. Trykk HER når du skal ta avtrykket. 


3 PRODUKSJON

 - Når du/tannlegen har tatt avtrykk og vi har fått avtrykket tilbake, kan vi starte prosessen. 


4. LEVERING 
 - Når Grillza er ferdig, kan du enten hente den hos oss, eller så sender vi den direkte til døra di. 


HVA ER GRILLZ LAGET AV?

Det kan variere. Vi tilbyr solid gull, Chrome og gullbelagt chrome. Du kan velge mellom 14k eller 18k når det kommer til solid gull. Disse grillza er spesiallaget til hver person ved hjelp av et støpesett. Fordi disse grillene er skreddersydde, har du friheten til å velge mellom de forskjellige materialene og fargen på gullet. For eksempel Hvitt gull, Gult gull, eller Rose gull.

HVA MER KAN JEG VELGE?

Du kan også velge hvordan finish de skal ha, skal de ha en høyt polert finish eller matt finish. Ønsker du gravering av en logo eller annet, så koster gravering 600,-! Åpne grillz, vampyrtenner etc. Vi kan også sette ekte diamanter. Det følger med sertifikat på alle kjøp av diamanter.

HVORDAN DIAMANTER BRUKER DERE?

Vi bruker kun top kvalitet på våre diamanter. Ønsker du å finne ut mer om diamantkvaliteten kan vi se nærmere på de fire Cene 
Color: (DEF) Fargeløs
Cut: Rund / Veldig god
Clarity: VVS/VS/SI  

HVOR LENGE VARER DE?

Custom Grillz er laget av ekte og solid gull. Du kan da være sikker på at grillen aldri vil falme eller tarnere. Dersom du røyker eller drikker alkohol eller andre syrlige drinker kan det fade fargen, men kan lett pusses bort. De vil vare hele livet så lenge du tar vare på grillen som du ville med andre smykker. Se mer informasjon på hvordan du tar godt vare på smykkene dine HER

For å få mest mulig ut av grillen anbefaler vi at du ikke røyker eller drikker med dem. Dette vil hjelpe grillen til å vare lenger fordi de ikke er utsatt for skadelige kjemikalier og vesker som kan skade dem. Vi anbefaler at du vasker og renser dem i ny og ned. 

Husk at alt over 14k er et mykt metall, så være forsiktig. Ikke bøy, kast, bit eller behandle de dårlig. 

Dersom du kjøper grillz, anbefaler vi å ikke bruke disse mer en 2-3 timer om gangen. Ikke drikk, røyk eller spis med disse. Det kan oppstå misfarging. 

 

KAN JEG RETURNERE PRODUKTET MITT?

Man kan ikke returnere eller angre på produkter som du har bestilt, dersom varen er spesiallaget til deg. Det vil si produkter som er spesifikt blir produsert for deg etter dine ønsker. Ingen angrerett gjelder. Les mer på: https://www.forbrukerradet.no/forside/angrer-du-pa-et-kjop/ under "Unntak fra angreretten" 

Dersom produktet skulle bli ødelagt sender du en henvendelse til sales@awedesigns.no for å forklare situasjonen din. 

Custom smykker

Hva koster materialene?

Custom produkter er forskjellige fra produkt til produkt. Custom har minstepris på 15.000kr og kan strekke seg opp mot 500 000. Derfor er det viktig at du er klar for å bestille og har budsjett klart. Vi trenger et depositum før vi starter designet. En konsultasjon er gratis, men kun seriøse henvendelser!

Hvor lang tid tar det?

Hvert enkelt produkt er håndlaget etter dine behov, så hvert produkt kan ta alt fra 3 til 10 uker fra betaling til levering. Tiden er avhengig av designets kompleksitet og kapasitet.

Retur & Angrerett

Det finnes ingen angrerett på custom produksjon iht. angrerettloven på spesiallaget produkter. Er produktet levert med tydelige skader, kan det returneres ved å sende en henvendelse til william@awedesigns.no så vil vi se nærmere på saken.

Betaling

Betaling?

Vi har forhåndsbetaling på alle våre custom smykker. Ved unntak blir det laget en kontrakt der 60% skjer før produksjon og 40% etter levering.

Hvordan betaler jeg?

Du kan betale med klarna, dersom du blir godkjent. De tilbyr nedbetaling og faktura 14 dager. Debit og Kredit kort prosesseres gjennom PayPal eller Stripe. Vi tilbyr også Vipps Vi tar ikke Cash!
Loading...