NOK
  • NOK
  • EUR
  • USD
  • JPY

Zero-Waste

GRATIS FRAKT VED BESTILLING OVER 800 KR

Custom Smykker Galleri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Custom smykker

Hva koster materialene?

Custom produkter er forskjellige fra produkt til produkt. Custom har minstepris på 15.000kr og kan strekke seg opp mot 500 000. Derfor er det viktig at du er klar for å bestille og har budsjett klart. Vi trenger et depositum før vi starter designet. En konsultasjon er gratis, men kun seriøse henvendelser!

Hvor lang tid tar det?

Hvert enkelt produkt er håndlaget etter dine behov, så hvert produkt kan ta alt fra 3 til 10 uker fra betaling til levering. Tiden er avhengig av designets kompleksitet og kapasitet.

Retur & Angrerett

Det finnes ingen angrerett på custom produksjon iht. angrerettloven på spesiallaget produkter. Er produktet levert med tydelige skader, kan det returneres ved å sende en henvendelse til william@awedesigns.no så vil vi se nærmere på saken.

Betaling

Betaling?

Vi har forhåndsbetaling på alle våre custom smykker. Ved unntak blir det laget en kontrakt der 60% skjer før produksjon og 40% etter levering.

Hvordan betaler jeg?

Du kan betale med klarna, dersom du blir godkjent. De tilbyr nedbetaling og faktura 14 dager. Debit og Kredit kort prosesseres gjennom PayPal eller Stripe. Vi tilbyr også Vipps Vi tar ikke Cash!
Loading...