NOK
  • NOK
  • EUR
  • USD
  • JPY

Zero-Waste

GRATIS FRAKT VED BESTILLING OVER 800 KR

Betaling med Klarna

Kjøp nå - betal etter levering

Når du velger Klarna faktura handler du enkelt og trygt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon, og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine.

  • Få varen hjem før du betaler
  • Betalingstid - alltid minst 14 dager
  • Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon
  • 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven*
  • Du kan laste ned dine fakturaer på klarna.no
  • Mulighet for delbetaling **

Betalingsvilkår

Kredittid er minst 14 dager fra fakturadato. Næringsdrivende kan, når det indikeres i kassen, tilbys en kredittid på 30 dager fra fakturadato. Faktura sendes sammen med leveransen. I henhold til avtalen med nettbutikken kan fakturaavgift tilkomme.

Hvis betaling unnlates tilkommer et purregebyr på 67,00 kr, samt en forsinkelsesrente på 8,50%.  Ved fortsatt utelatt betaling sendes et inkassovarsel med nytt purregebyr. Kravet blir deretter sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe.

Kredittsjekk

Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det bli gjort en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk blir foretatt, vil et gjenpartsbrev sendes enten elektronisk eller per post.

Gjøre om faktura til en fleksibel delbetaling

På din faktura kan du bli tilbudt å betale et lavere beløp enn det du har handlet for. Om du velger å innbetale mindre enn det totale fakturabeløpet, anser vi dette som en søknad om å gjøre om fakturaen til en fleksibel delbetaling. Du betaler da ned fakturaen i ditt eget tempo, men med et minimum beløp på kr. 95,- pr måned.

Ved et kjøp på f.eks. 10 000 kr tilkommer ingen etableringsgebyr. Årsrenten er 22% og månedlig administrasjonsgebyr er kr 45,- hvilket utgjør en effektiv rente på 36,12%. Prisen på kredittkjøpet blir da kr 11 771,- med 12 delbetalinger på kr.981,- pr stk. Dette eksempelet forutsetter at delbetalingen skjer over et år.

Vilkår Klarna Konto finner du her.

Bruk av personopplysninger

Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Klarna bruker personopplysninger først og fremst for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og til markedsføring. Ditt kundenummer hos Klarna er ditt fødselsnummer. Se Klarna sine retningslinjer for personvern for en nærmere beskrivelse av hvordan vi håndterer personopplysninger.

Ved å benytte deg av Klarna sine betalingsløsninger godkjenner du at vi anvender dine personopplysninger i henhold til Klarnas retningslinjer for personvern, inklusiv eventuell overføring til særskilt utvalgte samarbeidspartnere eller stater utenfor EU/EØS-området.

* Gjelder bare forbrukerkjøp og gjelder ikke for varer og tjenester som spesialtilpassede varer.

** Mulighet for delbetaling tilbys bare privatpersoner.

Bilderesultat for klarna logo

 

Loading...