NOK
  • NOK
  • EUR
  • USD
  • JPY

Zero-Waste

GRATIS FRAKT VED BESTILLING OVER 800 KR

Smykkepleie

PLEIE OG OPPBEVARING AV GRILLZ

For å holde smykkene skinnende og rene i de nye årene som kommer, er det nødvendig å ta forhåndsregler på alvor. Følg dette reglementet for å unngå unødvendig skade. 

Når det kommer til Grillz kan du ikke røyke eller drikke juice med syrlighet. Det kan ødlegge og lage misfarger på produktet. Spesielt når det er i et varmt og fuktig miljø, noe som munnen er. Bruk grillzen kun i 4 timers intervaller. Vask og rens grillzen regelmessig. Vi anbefaler den høyeste karaten dersom du ønsker at fargen skal vare. Vi tar en pris på 500kr for å pusse og rense den slik at fargen kommer tilbake.  

 

SØLV

925 sterling sølv er et relativt mykt metall. Smykker laget av sølv, som Awe Custom sine signet ringer er lett utsatt for andre overflater som skaper riper og små "sår". Over tid vil disse gli inn i hverandre og overflaten og undersiden av ringen blir "mykere" og "sårene" blir mindre synlige. Riper og små bulker anses ikke som en defekt, men bare et tegn på normal slitasje.

Sølv kan oksidere over tid. For å unngå dette så mye som mulig må man tørke forsiktig på smykkene med en myk klut for å fjerne smuss og oljer.

 

GULL

 - kommer snart

DIAMANTER

 - kommer snart

For å unngå riper og andre sår, vær så snill å lagre hvert enkelt produkt i Awe Custom smykkeskrin som følger med bestillingen. Dette bidrar også til å unngå eksponering mot direkte sollys.


Du bør ikke sove med smykker, selv om man ønsker det. 

Lykke til med ditt nye Awe Custom Smykke. 

Loading...